Vrouwencirkel


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van een groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden. De vrouwencirkel is bedoeld om tot een diepgaande uitwisseling te komen omtrent hetgeen ons bezig houdt om zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Alle vrouwen-die-van-vrouwen-houden zijn welkom om te komen delen.

Wij hebben besloten om nogmaals het thema gedachtenkracht centraal te stellen omdat dit thema veel los maakt. Heb jij wel eens dat je ‘s morgens al vrolijk opstaat omdat je iets leuks hebt gepland? Of dat je al baalt bij het opstaan als je denkt aan die stomme vergadering waar je zo tegenop ziet? Wat doen die gedachten met je?
Wat voor een effect hebben jouw gedachten op je leven? Aan de hand van een aantal intrigerende filmpjes over positieve en negatieve gedachten (en uitspraken) gaan we met elkaar in gesprek over wat voor een invloed deze gedachten hebben op je dagelijks leven.

Maar we beginnen met een voorstelrondje. Aan de hand van een persoonlijk voorwerp stelt iedereen zichzelf voor tijdens de vrouwencirkel van Poink. Zorg ook dat je lucifers en een kaars bij de hand hebt. Via een zelfcompassie meditatie gaan we vervolgens samen op zoek naar onze gedachtenkracht. Aan de hand van enkele teksten en overwegingen gaan we in gesprek wat dit met jullie doet.

We kijken ernaar uit om met elkaar te praten, lachen en delen en we zijn op zoek naar de onderlinge verbinding. Ieders eigen ervaring krijgt ruimte. We kijken naar jou uit, mooie vrouw.

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online vrouwencirkel. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop.
Meer over hoe een online ontmoeting bij Poink werkt lees je hier.

Deze online Vrouwencirkel wordt georganiseerd door Inez & Ilona.

Praktische informatie
Datum: donderdagavond 24 juni 2021
Tijd: 20:00 tot 21:30 uur
Aanloop: vanaf 19.45 uur kun je inloggen. Zorg dat je om 20.00 uur helemaal klaar zit
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon
Kosten: 2,50 euro per persoon
Gastvrouwen: Inez & Ilona
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar [email protected]

Facebook event