Wandeling augustus 2021: Hossen door de Bossen


Evenementgegevens


Verzamelen: 10.00 uur
Vertrek: 10:30 uur
Vertrek middaglus: ca. 13:45 uur

*** LET OP *** LET OP ***
* I.v.m. reserveren voor de lunch vragen we je om je uiterlijk dinsdag 27 juli aan te melden. Stuur een mailtje met je naam en eventueel het aantal personen naar:
[email protected]

* Wil je alleen de ochtend- en/of middaglus lopen, zonder dat je mee gaat lunchen, dan is het niet nodig om je te van tevoren aan te melden (of neem je eigen lunchpakketje mee)
Startpunt: Hotel Guldenberg, Guldenberg 12, 5268 KR, Helvoirt
Lunch: 12:45 uur, vertrek middaglus ca. 13:45 uur

Afstanden: Ochtendlus 9,1 km, middaglus 6,1 km, totaal 15,2 km
Kosten: € 1 Graag gepast
Parkeren: Gratis parkeren bij Hotel Guldenberg
Honden: Toegestaan, aan de lijn

Met de geslaagde wandeling Struinen door de Duinen van 4 juli j.l. nog vers in ons geheugen, gaan we opnieuw de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen in met de wandeling “Hossen door de Bossen”.

De route gaat dwars door het Brabantse buitenleven. We laten ons verrassen door een afwisselend landschap van paden, bossen en velden. Her en der trotseren we een klein heuveltje, afgewisseld met een kleine zandbank.

Vanaf 10.00 uur is het verzamelpunt bij “Hotel Guldenberg” in Helvoirt. De ochtendlus start om 10.30 uur en in de middag gaan we rond 13.45 uur weer verder. Je kunt een keuze maken of je beide routes wil lopen, of alleen de ochtend of middag.

Tot snel!!! 🌻

Facebook event