Weerbaarheidstraining LHBTI


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 1 september 2020 tot en met 6 oktober 2020. De eerstvolgende keer is op 22 september 2020 19.30


Het Ministerie van Veiligheid en Justitie heeft een weerbaarheidstraining in 20 steden in Nederland gefinancierd. Deze – gratis – training is op basis van Krav Maga-principes vormgegeven en is bedoeld voor LHBTI’ers en anderen die tot een minderheid behoren op het gebied van bijvoorbeeld etniciteit, godsdienst, genderidentiteit of een beperking.
De training bestaat uit 6 bijeenkomsten, waarvan de eerste bijeenkomst een kennismakingsbijeenkomst is, met elkaar en met de principes van krav Maga; we doen dit onder genot van een hapje en een drankje.

In de trainingen wordt gewerkt aan sociale veiligheid door vaardigheden en strategieën te leren om veilig thuis te komen en je sterker en zekerder te voelen in de openbare ruimtes. De training is speciaal voor mensen die wel eens te maken krijgen met discriminerende en kwetsende uitingen en willen leren hoe ze hier beter mee om kunnen gaan. Het programma is ook zeker geschikt voor mensen die niet meteen iets hebben met een zelfverdedigingssport.

De training vindt zowel in Arnhem als in Nijmegen plaats. Maar de data voor Nijmegen zijn nog niet bekend. Houd de website van Vizieroost in de gaten.

Zes avonden, geen kosten | Maximaal 30 personen | Deelname op volgorde van inschrijving

Direct aanmelden voor het te laat is: [email protected]

In samenwerking met: overaljezelf.nl

De training in Arnhem is van 1 september 2020 tot en met 6 oktober 2020. Tijd: van 19.30 – 21.30 uur.

Facebook
Website