Your Pride Zutphen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 9 februari 2022 tot en met 14 december 2022. De eerstvolgende keer is op 14 september 2022 18.30


Met Your Pride Zutphen zijn wij een veilige, verbindende en leuke plek voor iedereen van 13 t/m 23 jaar die ook maar een beetje of juist heel nieuwsgierig is naar de verschillende seksualiteiten en/of genders en wat dat eigenlijk inhoudt.

Elke maand organiseren we een toffe avond bij WALHALLAb, van 18.30 uur tot 21.00 uur. Iedereen is welkom om deze avonden te bezoeken! Hier zul je andere jongeren ontmoeten die net zoals jij met vraagstukken over gender en/of seksuele identiteit zitten. Ook is er de ruimte om hierover met elkaar te praten. Dit geldt niet alleen voor de avonden, je mag het Your Pride team ook altijd vragen stellen via mail of social media. 

Maar hoe ziet zo’n avond er dan eigenlijk uit?
Dat verschilt enorm. Van thema-avonden vol activiteiten waarin samenwerking een must is tot escape rooms en avonden waarop gezellig muziek gemaakt kan worden. Wat vaststaat is een gezellige sfeer en een veilige plek waar je goede gesprekken aan kunt gaan!

Wil je meer weten of graag bij ons in de groepsapp*? 

Mail dan naar yourpride@walhallab.nl of stuur een berichtje via onze social media!

*Samen met alle deelnemers hebben we een groepsapp voor informatie en een chat voor gezelligheid met elkaar.

Website