Yunge


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 20 januari 2019 tot en met 17 november 2019. De eerstvolgende keer is op 17 november 2019 13.00


Ben je tussen de 12 en 25 jaar dan nodigen we je van harte uit voor de volgende transgender jongerenbijeenkomst van YUNGE Eindhoven. De bijeenkomsten worden begeleid door Willemijn, Milan en Sylvia.

Wat doe je zoal op de jongerenmiddagen? Andere jongeren leren kennen en ervaringen met elkaar uitwisselen in de groep. Met elkaar ervaringen uitwisselen die je zelf hebt meegemaakt en persoonlijke vragen die je hebt met anderen bespreken. Je bent met transgenders onder elkaar dus vaak begrijpt de ander je situatie al snel. Je kan ook alles bespreken wat je bijvoorbeeld thuis of op school niet wil of kan bespreken. Maar ook leuke en positieve ervaringen worden met elkaar gedeeld en tips worden uitgewisseld. We snijden allerlei onderwerpen aan zoals: je coming out, hoe vertel je het anderen, puberteitsremmers, school, verkering en seksualiteit, hormonen, operaties, sport, kleding en je toekomst. En natuurlijk is het een goede kans om nieuwe vrienden te maken. Iedere bijeenkomst is er daarom ook een lekkere lange pauze waarin jullie elkaar nog beter kunnen leren kennen. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers.

Elke 3e zondag van de ONeven maanden (behalve in juli, dan de 1e zondag) van 13:00 – 16:00 uur.

Aanmelden: stuur een mailtje naar yunge@coceindhoven.nl