Zaanse LHBTIQ+ Netwerkborrel


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 18 september 2020 tot en met 18 december 2020. De eerstvolgende keer is op 16 oktober 2020 15.00


Vrijdag 18 september is de LHBTIQ+ Netwerkborrel van 15:00 – 17:00 uur bij CC De Bullekerk.

De Zaanse Regenboog en Het roze olifantje Dames diner Club organiseren op vrijdag 18 september de gezellige maandelijkse LHBTIQ+ netwerkborrel.

We hebben  ca. 25  plaatsen gereserveerd bij CC De Bullekerk van 15.00 tot 17.00 uur.

Mensen die actief bij één van de Zaanse LHBTIQ+ groepen willen worden zijn natuurlijk welkom en eigenlijk ieder die geïnteresseerd is en/of meer wil weten over de diverse LHBTIQ+ groepen. (Denk aan Zaans Regenboog Café 50+, ZaanPride, de politieke werkgroep van De Zaanse Regenboog, De Regenboogsalon, Café Pride en Regenboog Saenden) En gewoon gezellig een drankje drinken kan natuurlijk ook. Kosten zijn voor ieder persoonlijk.

Natuurlijk houden we voldoende afstand van elkaar en volgen de dan geldende richtlijnen van het RIVM i.v.m. de coronacrisis.

De netwerkborrel is op vrijdagmiddag 18 september van 15.00 tot 17.00 uur in Cultureel centrum De Bullekerk, Westzijde 75, 1506 ED Zaandam.

Erg leuk om jullie weer te ontmoeten en tot de 18e september.

Reserveer een plekje via [email protected]

Reserveren verplicht.

Info en reserveren bij de Zaanse Regenboog en via de Facebookpagina van Het roze olifantje Dames diner Club.


De Zaanse Regenboog heeft samen met Het roze olifantje Dames diner Club weer de maandelijkse informele netwerkborrel gepland. Een andere netwerkborrel dan gewoonlijk maar zeker gezellig. Deze borrel  rouleert elke 3e vrijdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur op een andere locatie in Zaanstad. Het zijn binnenplekken en deze voldoen aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Ben je niet lekker die dag, moet je hoesten, kuchen of niezen, meld je dan af voor alle zekerheid.

Mensen die actief bij één van de Zaanse LHBTIQ+ groepen willen worden zijn natuurlijk welkom en eigenlijk ieder die geïnteresseerd is en/of meer wil weten over de diverse LHBTIQ+ groepen. (Denk aan Zaans Regenboog Café 50+, ZaanPride, De Regenboogsalon, Café Pride en Regenboog Saenden) En gewoon een drankje drinken kan natuurlijk ook. Kosten zijn voor ieder persoonlijk.

Facebook