Zóciëteit thema-avond


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 24 juli 2020 tot en met 11 december 2020. De eerstvolgende keer is op 25 september 2020 20.00

  • Locatie: Amsterdam | Het Open Huis
  • Categorieën: ,
  • Toekomstige data:

Ben je een homoman 50 plus? Dan biedt de Zóciëteit je aantrekkelijke mogelijkheden om mee te doen aan diverse culturele en ontspannende activiteiten. De Zóciëteit is een veelzijdige vereniging en de aangewezen club om vrienden voor de rest van je leven te maken.

Met onze activiteiten richten wij ons vooral op 50 plussers en op jongere mannen die zich bij deze leeftijdsgroep thuis voelen.

Kijk in onze agenda en kom vrijblijvend eens langs!

Het prettige van onze meeste activiteiten is dat je met een relatief klein groepje iets gaat ondernemen en daardoor gemakkelijk met elkaar in gesprek komt. Zo kunnen we in een relaxte sfeer samen onszelf zijn. Bij de Zóciëteit kun je meebepalen wát er gebeurt en hóe iets gebeurt.

De Zóciëteit organiseert avonden voor homomannen 50plus met muzikale optredens, films of presentaties met een thema. De avonden vinden plaats op de tweede en vierde vrijdagavond van de maand. Het programma start om 20 uur en de inloop om 19:30 uur. Deze avonden in HOH (Het Open Huis) zijn bijna altijd gratis toegankelijk voor mannen die een keer met onze vereniging willen kennismaken.

Wij zijn een vereniging om vrienden te ontmoeten en waar omgezien wordt naar elkaar. Dat motto blijft onveranderd de leidraad voor onze vereniging.

Website