Zomerverblijf in het landhuis Kippenburg


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 20 augustus 2021 tot en met 22 augustus 2021. De eerstvolgende keer is op 20 augustus 2021

  • Categorieën: ,
  • Toekomstige data:

Weekend  op het landhuis Kippenburg in Gaasterland/Friesland, nabij Oudemirdum van vrijdag 20 tot zondag 22 augustus 2021

Film: Voor een verloren soldaat
Het landhuis is zeer speciaal omdat het boek ‘Voor een verloren soldaat’ van Rudi van Dantzig zich op deze plek afspeelde. Dit verfilmde boek gaat over de liefde tussen een jonge oorlogsevacué en een Canadese soldaat. We gaan proberen om deze film tijdens het verblijf te tonen.

Programma
Het programma zal vooral bestaan uit het actief verkennen van de omgeving via wandelen, fietsen, zwemmen en kanoën. Net als voorgaande keren is er volop gelegenheid tot eigen initiatief.
De ontvangst is vrijdags tussen 18.00 en 18.30 uur, en het afscheid is omstreeks 16.00 uur op zondag.

Verblijf
Het landhuis heeft 7 slaapkamers en een aantal bedsteden. Er is ruimte voor 18 personen, maar dan worden ook alle 2-persoonsbedden meegeteld. We gaan ervan uit dat er maximaal 10 mannen binnen kunnen slapen, eventueel een aantal op een 1-persoons matras en eventueel een aantal buiten kunnen kamperen. Verder is het sanitair eenvoudig en ademen de verschillende ruimtes de sfeer van het verleden met een keuken in het souterrain en een groepskamer op de eerste verdieping met openslaande deuren met een prachtig uitzicht op het Elfstedentocht riviertje De Luts.

We kunnen gebruik maken van de nostalgische keuken in het souterrain en we verwachten van de groep ook een aandeel in opruimen/afwassen/schoonmaken en de voorbereiding van de maaltijden.

Kosten/reservering
De prijs van het weekend is € 245,-, incluis ontbijt, lunch, warme maaltijd, drinken en beddengoed. Het is exclusief eventuele huur fietsen/kano en voor alcoholische dranken wordt een kleine vergoeding gevraagd. We hebben als groep de beschikking over het gehele landhuis.

Opgave/reservering voor deze activiteiten door:
We willen eerst kijken of er voldoende serieuze belangstelling is. Wil je graag deelnemen dan kun je dit als volgt kenbaar maken:
– doorgeven naam, woonplaats en telefoonnummer via het e-mailadres:  [email protected]
– zodra het duidelijk is dat er genoeg belangstelling is, krijg je via de mail een bevestiging en kan de bijdrage worden overgemaakt
– afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen kan het zijn dat het weekend op het laatste moment nog wordt geannuleerd. We gaan er van uit dat de gehele bijdrage dan wordt teruggestort.,

Website