Zondagmiddagcafé voor 50+


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 juli 2020 tot en met 13 december 2020. De eerstvolgende keer is op 9 augustus 2020 15.00


We kunnen elkaar weer zien en spreken. Hierbij de uitnodiging voor de zondagsmiddagborrel van 12 juli a.s. Vanaf 15.00 uur ben je (na aanmelding) van harte welkom voor een drankje en een hapje in de Silo Herenstraat 34. Het thema is “Weerzien” we gaan verder waar we gebleven zijn.

We maken er een speciale middag van met een optreden van Tim en Albert oftewel “Het Verdriet van Drenthe” met een alles maar behalve verdrietig programma.

Het wordt een mooie en gezellige middag, waarbij we ernaar uitkijken je weer te zien.

Voorlopig ziet de zondagmiddag er iets anders uit dan normaal. We kunnen maximaal 28 personen ontvangen. Voor de zondagmiddag zal er dan ook net als bij de eettafel aangemeld gaan worden. Als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt blijf je op de lijst staan, voor de volgende zondagmiddag sta je dan bovenaan.

We vragen van je om 1.5 afstand van elkaar te bewaren. De sta en zitplaatsen hebben een groene stip. Er zijn handgels ontsmettingsdoekjes en mondkapjes aanwezig. Voor elkaars gezondheid vragen we je op een verantwoorde manier met elkaar om te gaan en elkaar (met tact) erop te wijzen als dat per ongeluk even niet goed gaat.

Reserveer je RegioTax rond half 6


COC Midden-Nederland organiseert voor 50 plussers iedere tweede zondagmiddag van de maand het zondagmiddagcafé. Het café wordt tussen 15.00 en 18.00 uur gehouden in de Tuinzaal van Silokerk, Herenstraat 34-36, Utrecht. Het zondagmiddagcafé is vooral een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Soms nodigen we een spreker uit, soms hebben we een groepsgesprek, soms lezen we gedichten. We heten nieuwe bezoekers van harte welkom!

Graag verwelkomen we nieuwe vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van de middag en het maken van het programma.

Toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Voor meer info ga naar deze website of stuur een e-mail.

8d9d3238-e6c4-4c59-bb77-7f817377dfc7