Zondagmiddagcafé voor 50+


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 juli 2020 tot en met 13 december 2020. De eerstvolgende keer is op 11 oktober 2020 15.00


Hierbij nodigen we je graag uit voor de zondagmiddagborrel van zondag 13 september. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom in de tuinzaal van de Silo aan de Herenstraat 34 in Utrecht. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, jij voor de gezelligheid.

Voorlopig moet er ook voor de zondagmiddag nog even aangemeld worden, dit kan door deze mail een reply te geven of een mail te sturen naar: [email protected]

Ontmoet je vrienden en maak nieuwe vrienden.

We zien je graag, met vriendelijke groet, 50+ COC MN.

We vragen je voor ieders gezondheid om 1,5 meter afstand van elkaar te houden en om op een verantwoorde manier met elkaar om te gaan. 

De Silo ruimte wordt goed goed geventileerd, er zijn handgels en ontsmettingsdoekjes aanwezig. Vriendelijk verzoek om tafels en stoelen niet te verplaatsen.

Regel je terugreis met de RegioTax  rond 18.00 uur.

We zien je graag 50+ COC MN

50+ COC MN organiseert activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM, in een goed geventileerde ruimte, met de nodige ontsmettingsmiddelen en volgens het 1.5 meter principe. We vragen je bij bezoek verantwoordelijkheid voor jezelf en je medebezoekers te nemen.


COC Midden-Nederland organiseert voor 50 plussers iedere tweede zondagmiddag van de maand het zondagmiddagcafé. Het café wordt tussen 15.00 en 18.00 uur gehouden in de Tuinzaal van Silokerk, Herenstraat 34-36, Utrecht. Het zondagmiddagcafé is vooral een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Soms nodigen we een spreker uit, soms hebben we een groepsgesprek, soms lezen we gedichten. We heten nieuwe bezoekers van harte welkom!

Graag verwelkomen we nieuwe vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van de middag en het maken van het programma.

Toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Voor meer info ga naar deze website of stuur een e-mail.

8d9d3238-e6c4-4c59-bb77-7f817377dfc7