Zondagmiddagsalon (onder voorbehoud)


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 30 januari 2022 tot en met 29 mei 2022. De eerstvolgende keer is op 30 januari 2022 16.00


UPDATE: Op 25 januari wordt bekendgemaakt of de horeca weer open mag en of deze ZondagMiddagsalon wel of niet kan doorgaan. Deze Salonmiddag is een week later dan gewoonlijk.

Denk bij binnenkomst aan het tonen van Corona-QR-code of testbewijs!

Zondag 30 januari is het ZondagMiddagSalon! Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer e.o., maar iedereen is van harte welkom. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. De entree is gratis, maar een vrije bijdrage wordt gewaardeerd. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Binnen De Fermerie gelden de huidige coronamaatregelen. Kom niet bij klachten!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is (onder voorbehoud) op zondag 27 februari 2022 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!


Iedere vierde zondag van de maand is er ‘De Zondagmiddagsalon’. Locatie is ‘De Fermerie’ (Muggeplein 9 Deventer) van 16.00 tot 19.00 uur.

Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer e.o., maar iedereen is van harte welkom. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. De entree is gratis, maar een vrije bijdrage wordt gewaardeerd. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur! Denk bij binnenkomst aan de Corona-QR-code of testbewijs!

Website