Ejaculeren

Ejaculeren: vrouwen doen het ook! Niet iedereen kan het, maar het is te leren. Je G-plek speelt daarbij een belangrijke rol.

Sommige vrouwen ejaculeren al zo lang ze klaar kunnen komen, anderen hebben het pas later geleerd. Niet alle vrouwen kunnen spuiten. Het is ook niet noodzakelijk om goed te kunnen klaarkomen. Ejaculatie is mogelijk als het gebied rond je urinebuis, de , wordt gestimuleerd. Aan de binnenkant van je vagina kun je dit sponsachtige weefsel voelen, op de plaats die we G-plek noemen. Als je met een of meer vingers over de plek wrijft, zwelt deze op, omdat er vocht wordt aangemaakt in de urethrale spons.

Om haar G-plek te stimuleren: 

  • Duw met je handpalm naar boven twee vingers in haar vagina, krom en strek je vingers afwisselend, of beweeg je hand met gekromde vingers heen en weer. Wenk terwijl je in haar zit.
  • Houd je vingers gestrekt en neuk haar ondiep onder een schuine hoek van 45 graden, zodat je met je vingertoppen direct haar G-plek raakt. Voordeel : je kunt meer kracht zetten.
  • Neuk haar van achteren met je vingers of met een dildo. Doordat je achter haar zit, raak je haar vanbinnen onder de goede hoek.

Wordt je G-plek gestimuleerd, dan kun je het gevoel krijgen dat je moet plassen. Veel vrouwen stoppen daarom op dit punt. Ze zijn bang het bed onder te plassen. Maar het is geen plas! Je urinebuis wordt afgesloten tijdens het spuiten, dus je kunt helemaal niet plassen. Ben je toch  bang voor urine, ga dan naar de wc voor het vrijen. Krijg je dat plasgevoel, span dan je bekkenbodemspieren. Span je spieren en pers alsof je een tampon naar buiten duwt. Op dit moment kun je ejaculeren.

Je vagina voelt dik en opgezet vanbinnen en degene die je neukt kan moeite hebben om met haar vingers in je te blijven. Toch is de truc dat je vriendin op dit punt niet stopt, maar doorneukt. Soms druppelt het vocht, soms spuit het met kracht uit de kliertjes die rond je urinebuis zitten. Niet uit je vagina dus! De hoeveelheid verschilt. Sommige vrouwen kunnen meerdere keren achter elkaar ejaculeren. Soms is de hoeveelheid vocht de eerste keer klein en wordt die steeds groter naar mate je vaker klaarkomt.

Sommige vrouwen kunnen makkelijker ejaculeren als hun G-plek niet alleen van binnen maar ook van buiten wordt gestimuleerd. Je kunt dit doen door een hand vlak boven haar venusheuvel op haar buik te leggen en zacht te drukken. Het sponsachtige weefsel waarin het ejaculatievocht wordt geproduceerd, zit helemaal rondom je urinebuis dus ook aan je buik-kant. Je kunt deze plek ook stimuleren in de missionarishouding. Ga tussen haar benen liggen en druk je buik vlak boven je venusheuvel tegen haar klit. Door de druk van haar schaambot tegen de buitenkant van je G-plek kun je ejaculeren, maar dat vergt een goede controle over je bekkenbodemspieren.

In je eentje is het moeilijker om je G-plek te stimuleren. Je moet nogal wat druk uitoefenen onder een lastige hoek. Maar er zijn speciale G-plekdildo’s en vibrators te verkrijgen waarmee je het natuurlijk kunt proberen! Omdat het een natte boel kan worden, is het handig om voorzorgsmaatregelen te nemen. Gebruik bijvoorbeeld een dikke handdoek om je matras te beschermen, een vuilniszak onder je beddengoed of zelfs een zeiltje, te verkrijgen in winkels voor babyartikelen.

Jij gaat mooi voor me spuiten lieverd! Persen! Haar hele spons puilt nu naar buiten. [...] Uit haar kut sproeit het warme vocht tegen m'n blote lijf. We schreeuwen en lachen tegen elkaar, terwijl zij maar doorgaat. Wat een lading! M'n tieten, buik, benen en bed worden zeiknat. [Wild Side, 1993-2, p. 18]

lesbischnllogo