Neuken met dildo’s

De dildo is zo oud als de wereld. Geen vervanging van een pik, maar gewoon een handig hulpstuk. Dildo’s kun je alleen maar ook samen gebruiken, met je handen en met je heupen.

Check voordat je een dildo gebruikt: is ze goed nat? Neuk haar eerst met je vingers, zodat ze geil en open genoeg is om je dildo op te nemen. Gebruik eventueel extra glijmiddel als je de dildo inbrengt. Duw de dildo voorzichtig naar binnen. Ga rustig op en neer. Luister goed naar haar: zij heeft de leiding en moet aangeven wanneer het teveel of te snel is.

Met een losse dildo (zonder harnas) kun je haar in verschillende posities neuken. Staand, zittend of liggend op je rug, buik of zij. Zorg dat je genoeg bewegingsruimte hebt en genoeg kracht kunt zetten met je hand. Je kunt haar tegelijk likken. Of met je andere hand haar klit stimuleren, of die van jezelf zodat je samen klaar kunt komen.

Gebruik je een voorbinddildo, dan heb je beide handen vrij. De dildo zit op je venusheuvel vast in een tuigje. Geleidt de dildo met je hand naar binnen. Eenmaal binnen, kun je je heupen bewegen om met de dildo te neuken. Begin met rustige bewegingen, niet te diep. Vraag haar of je sneller, dieper mag gaan. Varieer het tempo en luister goed naar je partner. Ook naar haar non-verbale communicatie. Pakt ze je vast bij je billen en trekt ze je naar zich toe, dan wil ze misschien sneller, harder of dieper geneukt worden.

Met een voorbinddildo kun je verschillende posities innemen. Je kunt tussen haar benen liggen of zitten en haar in de ‘missionarishouding’ neuken. Pas op: leun niet met je volle gewicht op je partner. Ze moet nog wel kunnen ademhalen. Ze kan ook bij je op schoot komen zitten en zelf haar vagina over jouw top laten glijden. Of jij kan op je rug gaan liggen zodat zij bovenop je komt zitten. Bij al deze posities kijken jullie naar elkaar: je kan haar dan in de ogen kijken en met haar zoenen terwijl je in haar bent.

Je kunt haar ook van achter neuken, waarbij zij met haar rug naar je toe staat of zit: op handen en knieën of voorover gebogen over de tafel, of op schoot bijvoorbeeld. In deze positie kun je haar G-plek makkelijker stimuleren omdat je haar onder een schuinere hoek neukt. Het risico is wel dat de dildo er sneller uitglipt. Een vrouw goed en lang neuken vergt oefening! Concentratie, techniek en uithoudingsvermogen heb je zeker nodig. Doe het dus zo vaak je kan, als je goed wilt worden….

Maar je kan er niet alleen mee neuken. Het dragen van een dildo in een harnas kan heel opwindend zijn. Je kunt het gevoel hebben dat je een man bent en neukt als een man. Je kunt hem onder je kleren dragen als je uitgaat of je kan je sekspartner vragen je dildo te pijpen voordat je haar neukt.

Bedenk dat sommige vrouwen moeilijker klaarkomen op een dildo dan op vingers. Met vingers kun je meer kracht zetten en beter richten, bijvoorbeeld op de G-plek. Een dildo is vaak langer  en daardoor stoot je dieper. Dat kan pijn doen, omdat je dan haar baarmoedermond raakt. Vraag haar om aan te geven wanneer het pijn doet.

Zelf klaarkomen is misschien niet je doel als je neukt met een dildo. Het is wel mogelijk. Er zijn voorbinddildo’s die op je klit drukken als je de dildo op en neer beweegt. Sommige vrouwen komen daarvan klaar. En er zijn vibrerende cockrings te koop. Ze trillen en je draagt ze om je dildo. Word je geneukt, probeer je dan goed te ontspannen.

Sommige dildo’s zijn groot, het is een kunst om ze helemaal in je te nemen. Blijf diep ademhalen tijdens de penetratie. Als je je adem inhoudt, span je ook je spieren in je vagina en dat maakt je nauwer. Houd zelf de controle: vraag je sekspartner niet te bewegen en duw je kut stukje voor stukje over de dildo heen. Zit de dildo helemaal in je en ben je gewend aan het gevoel, dan kun je je heupen bewegen om je partner te laten merken dat ze je kan neuken.

Als je op je rug ligt tijdens het neuken, kan je je benen over de schouders van je sekspartner leggen of ze om haar heupen heen slaan. Jullie kunnen ook allebei op je zij liggen: jij met je been over haar heup terwijl zij je neukt. Je kunt bovenop haar gaan zitten terwijl zij op haar rug ligt. Zij kan je neuken door haar heupen op en neer te bewegen, maar ze kan ook niets met haar onderlichaam doen en jou laten bewegen op haar dildo. Zo kun jij zelf aangeven hoe snel en hoe hard je geneukt wilt worden. Als jij geneukt wordt, zeg wat je lekker vindt en wat niet. Je partner heeft geen zenuwuiteinden in haar dildo, dus ze kan niet voelen of ze je baarmoeder raakt. Vertel het haar als het je pijn doet, of het te snel gaat.

Voor hiv en soa is het onveilig om een dildo te delen. Bacteriën en virussen uit je vaginale vocht kunnen op de dildo achterblijven en de ander besmetten met hiv of een soa. Bovendien kan door een dildo je vaginawand beschadigen. Bloed uit een wondje kan hiv of een soa bevatten. Ook ben je met wondjes vatbaarder voor een soa of voor hiv. Wil je met dezelfde dildo wisselen, was die dan tussendoor of doe er een condoom om. Ook kun je allebei een eigen dildo aanschaffen en die alleen gebruiken voor jezelf. Je kunt er eentje kopen die precies jouw maat en jouw vorm heeft.

Toen we allebei op het randje van een orgasme waren, zei ik haar haar ogen te sluiten en even te wachten. Van onder het bed haalde ik een dildo tevoorschijn. Ondertussen wierp ik een blik op het wekkerklokje naast mijn bed. Nog tien minuten. Ik streek met het topje van de dildo langs haar lippen. 'Wil je?' , vroeg ik. 'Mag ik?' En na haar helemaal zacht en nat gelikt te hebben schoof ik voorzichtig bij haar naar binnen. Kleine rondjes draaiend. Ze had gekronkeld onder mijn handen. Haar heupen steeds wilder bewogen. Met de andere hand had ik haar gestreeld. En ik voelde hoe ze me naar binnen trok. 'Nee, nee, nog niet', hoorde ik haar schreeuwen en ik hield mijn hand heel even stil. En toen: 'ja, ja, alsjeblieft?' Ik voelde hoe haar spieren zich samen begonnen te trekken. Bijna! [Zij aan Zij, 2001-9, p. 31]

 

lesbischnllogo