Rainbow Academy

Leer van en met andere lhbtqi+-jongeren bij de trainingen en workshops van de Rainbow Academy!

LHBTQI+-jongeren willen elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Op een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar visies op de wereld worden gedeeld. Zo zetten we ons gezamenlijk in voor projecten waarin inclusiviteit centraal staat. Rainbow Academy is die plek. Ben jij lesbisch, homo, bi, transgender, queer en/of intersekse en op zoek naar trainingen in jouw regio of daarbuiten? Of wil jij een eigen activiteit voor queer jongeren starten of verbeteren? Dan ben je bij de Rainbow Academy aan het goede adres. Binnen deze community organiseren we verschillende trainingen: van een workshop vrijwilligersbeleid tot een anti-racisme training, en van een avond over zelfmoordpreventie tot het leren over fondsenwerving. Het hoogtepunt van dit alles is de jaarlijkse Rainbow Academy Day, waarop je meerdere trainingen kan volgen en in één keer de hele community ontmoet. Blok zaterdag 31 oktober 2020 dus alvast in je agenda.

Wil je op de hoogte blijven van alle trainingen van de Rainbow Academy? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Online Social Media training

Op woensdag 29 april 2020 organiseert de Rainbow Academy een online social media training! Iedereen kent het, maar hoe gebruik je het nou precies? Helemaal in deze crisistijd zijn bedrijven en organisaties afhankelijk van social media om mensen te bereiken. Door deze training te volgen, kan jij de socials ook een boost geven!

Danielle Brouwer, Online Woordvoerder bij de Tweede Kamerfractie van D66, leert jou de kneepjes van het vak. Danielle past graag de training aan naar waar jullie behoefte aan hebben in deze periode, dus laat vooral je wensen achter in het aanmeldformulier. Let op: alhoewel alle trainingen van de Rainbow Academy gratis zijn voor LHBTQI+-jongeren(organisaties), moet je je wel opgeven.

In de week van woensdag 29 april ontvang via de mail een link om via zoom de training te volgen. Tot dan!